Меси в оргия с 5 известни манекенки.

Това русокосо изкушение твърди, че не е правило нищо с Меси, но ние не й вярваме Лео Меси е скромно момче извън терена, но когато се развихри, може да бие дори сексуалните фантазии на Митьо Пищова. Футболист -1 в света и трима негови батковци от националния тим на Аржентина спретнаха оргия с 5 известни манекенки. Изданието Libre пусна репортаж за мръснишката вечер със заглавие "Секс, алкохол и кумбиа (популярен танц)". Подготвяйки се за Копа Америка, Лео решил да организира купон в новия си луксозен апартамент в Пуерто Мадеро, ВИП квартал на Буенос Айрес. На партито извикал братята Диего и Габриел Милито, както и отказалия се току-що от футбола Мартин Палермо - Лудия.

По поръчка пристигнали пет момичета, известни със снимките си за еротични списания - Хоана Гонсалес, Клаудия Киардоне, Андреа Ринкон, Сабрина Равели и Лули Саласар.
"Говорихме си и играхме Play Station. На Лео му се доспа по едно време. Ако бяхме сами, можех да се вмъкна в леглото му", сподели една от хубавиците - Гонсалес (на снимка). Русокосата аржентинка с мръснишки вид очевидно послъгва, тъй като никой не вика в апартамента си 5 манекенки, за да играе на електронни джаджи.
Въпреки скандалното си заглавие никъде не се посочва, че Меси е пил прекомерно количество алкохол. Със сигурност обаче батковците му са го открехнали на някои интересни номера по време на оргията.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 коментара:

Публикуване на коментар