Роналдо е правил тройка в съблекалнята

Легендарния бразилски голмайстор Роналдо е правил секс с две жени в антрето на съблекалнята на "Камп Ноу" като играч на Барселона през сезон 1996/97, разказва в книгата си "113 години история на Барса в 113 истории" Луис Лайнц. Забавната случка му била разказана от служител от охраната на стадиона. След мач на Барселона през сезон 1996/97 година Роналдо пристигнал след полунощ и спрял колата си на паркинга на "Камп Ноу". Охранителят видял Феномена в компанията на две жени. Нападателят му обяснил, че ще покаже на приятелките си съблекалнята и служителят го пуснал. Впоследствие разходката прераснала в тройка на дивана в антрето на съблекалнята. За случая се разчуло и действията на Роналдо били докладвани на ръководството на клуба, но футболистът бил оправдан от тогавашните босове и това никак не е чудно, като се има предвид, че 20-годишният тогава Роналдо завършва тогава сезона с 34 гола.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
1Comments

Бодигард на Меси - банков обирджия

Даниел Рохо, който в продължение на няколко години е бил охрана в Барселона, се оказа един от най-големите банкови обирджии, пише Гадзета дело Спорт. В Барселона бил приет от тогавашния треньор Франк Рийкард. В неговите задължения влизало да превозва футболистите до домовете им, когато те били в клубове или дискотеки и употребявали алкохол.Той е отговарял персонално и за охраната на Лионел Меси в периода 2006-2010 година. Рохо е ограбил 500 банки за 15 години, но след това решил да се поправи и започнал да работи за футболни клубове."Веднъж ме изпратиха да откарам Меси до тях след тренировка. Докато той обядваше, аз муразказвах за живота си. Меси не говореше, а и какво да каже, след като при него всеки ден имаше тренировки и мачове. От клуба дори не му разрешаваха да излиза с момичета. Едва сега той започва да осъзнава какво е това истински живот", коментира пред вестника Рохо.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
1Comments

Барса Фаворит за спечелване на Шампионската лига

Букмейкърът -----  реагира светкавично след полуфинала в Шампионската лига Барса - Реал и вече определи коефициенти за финала. За представителите на компанията няма никакво съмнение, че там тимът на Гуардиола ще се изправи срещу Манчестър Юнайтед.
Залози за победа на каталунците се приемат при коефициент 2,10. Евентуалното равенство в редовното време е оценено с 3,20, а победа за тима на Бербатов с 3,50.
Финалът в Шампионската лига ще се играе на 28 май на стадион "Уембли" в Лондон.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Синът на Меси фен на Барса

Нападателят на Барселона Лионел Меси направи изключително интересно изказване като заяви малко несигурно, че синът му ще бъде фен на Барселона.
„Във всеки час благодаря на господ за това, което ми даде. Непрекъснато идват подаръци от близки и познати за сина ми, но футболна топка ще му дадем по-късно. Предполагам, че синът ми ще бъде фен на Барселона“, каза малко несигурно Меси.
Що се отнася до бившия наставник на каталунците Хосеп Гуардиола Меси обяви: „С него изкарахме 4 години, в които спечелихме абсолютно всичко. Естествено е неговата липса да се усеща, но с Виланова продължаваме същата линия на развитие“.
За една от сензациите в испанската Ла Лига, футболиста на Атлетико Мадрид Радмел Фалкао, Меси каза: „Той е голям играч. Забележителна е техниката, която притежава“.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Роналдо и Меси в един отбор - защо пък не?

Бившият национал на Испания Гути смята, че двете големи звезди на световния футбол Кристиано Роналдо и Лионел Меси могат да се допълнят и могат да играят в един и същи отбор. 35-годишният футболист наскоро приключи кариерата си и има амбиция да бъде спортен директор, а мечтата му е да събере в един отбор португалеца и аржентинеца.
„Кой бих привлякъл между Кристиано Роналдо и Меси? Който иска да дойде. И двамата са над другите, те са най-добрите в света“, сподели Гути пред „Марка“.
„Ако можех да имам и двамата, щях да ги взема. Смятам, че те могат да играят рамо до рамо, защото не играят на една и съща позиция.“
„Вратата за моите дни на терена се затвори, но не искам да приключвам връзките си с футбола. Курсът (за спортен директор) ти дава най-добрата гледна точка за това, какъв е един клуб зад сцената.“

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Меси в оргия с 5 известни манекенки.

Това русокосо изкушение твърди, че не е правило нищо с Меси, но ние не й вярваме Лео Меси е скромно момче извън терена, но когато се развихри, може да бие дори сексуалните фантазии на Митьо Пищова. Футболист -1 в света и трима негови батковци от националния тим на Аржентина спретнаха оргия с 5 известни манекенки. Изданието Libre пусна репортаж за мръснишката вечер със заглавие "Секс, алкохол и кумбиа (популярен танц)". Подготвяйки се за Копа Америка, Лео решил да организира купон в новия си луксозен апартамент в Пуерто Мадеро, ВИП квартал на Буенос Айрес. На партито извикал братята Диего и Габриел Милито, както и отказалия се току-що от футбола Мартин Палермо - Лудия.

По поръчка пристигнали пет момичета, известни със снимките си за еротични списания - Хоана Гонсалес, Клаудия Киардоне, Андреа Ринкон, Сабрина Равели и Лули Саласар.
"Говорихме си и играхме Play Station. На Лео му се доспа по едно време. Ако бяхме сами, можех да се вмъкна в леглото му", сподели една от хубавиците - Гонсалес (на снимка). Русокосата аржентинка с мръснишки вид очевидно послъгва, тъй като никой не вика в апартамента си 5 манекенки, за да играе на електронни джаджи.
Въпреки скандалното си заглавие никъде не се посочва, че Меси е пил прекомерно количество алкохол. Със сигурност обаче батковците му са го открехнали на някои интересни номера по време на оргията.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Меси омеси Реал

Меси омеси Реал, каталунците гледат към "Уембли" .

Испанският шампион Барселона победи с 2:0 носителя на Купата на краля Реал Мадрид в първи полуфинален двубой в Шампионската лига. Така завърши и Епизод III от поредицата "Ел Класико". И двата гола в мача отбеляза суперзвездата на Барса и световния футбол Лео Меси, който наказа 9-кратния първенец на Европа с попадения в 76-ата и 87-а минути.

Първата част на "Сантяго Бернабеу" бе изпълнена с тактически единоборства и много малко голови положения пред двете врати. В 45-ата минута звездата на "лос бланкос" Кристиано Роналдо отправи бомбен удар от дистанция, Валдес изби топката, която попадна в краката на Йозил, който стреля, стражът на гостите отново изби, но впоследствие се оказа, че немският национал е бил в положение на засада. Така след оспорвани първи 45 минути двата отбора се оттеглиха на почивка при нулево равенство.

На полувремето резервният вратар на Барса Хосе Пинто получи директен червен картон, след като влезе в остър конфликт с футболистите на Реал.

Втората част отново започна на високи обороти. В 53-ата минута Серхио Рамос фаулира Лео Меси и получи жълт картон, който автоматично извади бранителя на "кралския клуб" за реванша на "Камп Ноу". В 61-ата минута домакините останаха с човек по-малко на терена, след като Пепе бе изгонен за груб фаул срещу Даниел Алвеш. Веднага след това и Жозе Моуриньо също бе изгонен от главния рефер Волфганг Щарк. Специалния пое към трибуните след бурната си реакция от решението на германския арбитър.

В 68-ата минута Касияс спаси 100%-ов гол във вратата си. Давид Вия стреля опасно, вратарят на "лос меренгес" изби, но топката попадна на главата на Педро, който я прати покрай гредата.

Каталунците се възползваха от численото си преимущество и в 76-ата минута резервата Афелай преодоля Марсело и подаде към Меси, който откри резултата. Единадесет минути по-късно магьосникът от Росарио отбеляза своя 52-и гол от началото на сезона и доуби илюзорните надежди на Реал

Реваншът на "Камп Ноу" е идният вторник, а Барса на 99% е на финал в Шампионската лига, където почти сигурният противник на тима ще е английският Манчестър Юнайтед, който вчера победи тима на Шалке 04 със същия резултат. Любопитен факт е, че това ще е и повторение на финала отпреди 2 години, когато двата отбора се срещнаха на "Олимпико" в Рим. Тогава каталунците не оставиха шанс на "червените дяволи" и ги победиха с 2:0.


Реал Мадрид: Касияс; Арбелоа, Рамос, Албиол, Марсело; Пепе, Ласана Диара, Чаби Алонсо; Йозил, Ди Мария; Кристиано Роналдо;
Резерви: Адан, Кака, Бензема, Гранеро, Гарай, Игуаин, Адебайор;
Старши-треньор: Жозе Моуриньо

Барселона: Валдес; Алвеш, Пике, Пуйол, Маскерано; Бускетс, Шави, Кейта; Педро, Меси, Вия;
Резерви: Пинто, Жефрен, Милито, Афелай, Фонтас, Роберто, Алкантара;
Старши-треньор: Хосеп Гуардиола

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments